25/4/13

Δύο Χρυσά και Ένα Ασημένιο μετάλλιο ο Ν.Ο.Γ. στην Καστοριά.


Με απόλυτη επιτυχία και ιδανικές καιρικές συνθήκες, διοργανώθηκαν την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 στην πανέμορφη λίμνη της Καστοριάς, οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας «Κώστας Γεωργίου» του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς. Στους αγώνες πήραν μέρος 15 όμιλοι από Καστοριά, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα, Γιαννιτσά, Βόλο, Σέρρες και Λήμνο, με περισσότερους από 270 αθλητές.
Στους αγώνες αυτούς, οι οποίοι είναι οι πρώτοι της νέας σεζόν, ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών πήρε μέρος με 14 αθλητές σε 8 πληρώματα και κατέκτησε τρία μετάλλια, δύο χρυσά και ένα ασημένιο.

Αναλυτικά η αποστολή και τα αποτελέσματα του Ν.Ο.Γ. ήταν:

1η θέση και χρυσό μετάλλιο Κατερίνα Μαξούρη, Πηνελόπη Αλμπαντάκη στο 2Χ σκιφ κορασίδων.
1η θέση και χρυσό μετάλλιο Κατερίνα Μπαλλή, Ράνια Θωμαΐδου, Στέλλα Τάντση, Βαΐτσα Μαρκοπούλου στο 4Χ σκιφ κορασίδων.
2η θέση και ασημένιο μετάλλιο Πέτρος Μπαλλής στο 1Χ σκιφ παίδων.

5η θέση  Ιωάννα Γκουγκουσούδη, Ματίνα Παλαιοχωρινού στο 2Χ σκιφ κορασίδων
5η θέση  Ιωάννης Παπαδόπουλος, Δήμος Στεφανίδης στο 2Χ σκιφ εφήβων
5η θέση  Ιωάννης  Παπαχρηστούδης, Στέφανος Καπάκογλου στο 2Χ σκιφ παίδων αρχ.
5η θέση  Καλλισθένης Μιχάλογλου, Ραφαήλ Σταματίου στο 2Χ σκιφ παίδων
6η θέση η Μαρία Σταμπόλκου στο 1Χ σκιφ κορασίδων αρχ.

Οι Καπάκογλου, Παπαχρηστούδης, Μιχάλογλου, Σταματίου, Παλαιοχωρινού και Σταμπόλκου αποτελούν το νέο αίμα του Ν.Ο.Γιαννιτσών και η πρώτη τους αυτή συμμετοχή σε αγώνες κρίνεται ως απόλυτα ικανοποιητική μια και η ενασχόληση τους με την κωπηλασία μετρά λίγους μόλις μήνες.
Οι προπονητές του Ομίλου, Ανδρέας Λιγγερίδης και Λευτέρης Καράμαλης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την παρουσία των Αθλητών στους αγώνες.

Την αποστολή συνόδεψαν ο Πρόεδρος, κ. Θωμαΐδης Νίκος, ο Γ. Γραμματέας, κ. Μαξούρης Γιώργος, ο έφορος υλικού και εγκαταστάσεων, κ. Αλμπαντάκης Νίκος,        ο Ειδ. Γραμματέας, κ. Νομίδης Θέμης και αρκετοί γονείς των αθλητών. Το Δ.Σ. του Ν.Ο. Γιαννιτσών θέλει να ευχαριστήσει το Ι.Κ.Τ.Ε.Ο. Γιαννιτσών για την πολύτιμη συμπαράσταση του στον Όμιλο.